ProfessioneelPersoonlijk
Type knoppen
  • Alle
  • Zakelijk
  • Particulier
  • Mastercourse

Mastercourse: ‘Persoonlijk Inspirerend Leiderschap’

Hier leer je werken met meer regie over je eigen werk, met meer energie, effectiviteit, betekenis, passie en plezier. Terwijl je daarnaast ook nog eens significant bijdraagt aan een betere wereld.

Coaching: burn out & duurzame inzetbaarheid

Versterk hier je persoonlijke veerkracht waardoor je vitaler aan het werk gaat en blijft voor je organisatie.

Loopbaancoaching

Hier krijg je snel duidelijk wat je kunt, wilt en durft, welke functie daarbij past om weer fluitend naar je werk te gaan. Met optimaal persoonlijk maatwerk.

Business coaching 1-op-1

Of je CEO/CFO, bestuurder, manager, professional of medewerker bent; in een aantal in een-op-een- coachings maak je zichtbare stappen.

Expat Coaching

Als Engelstalige in Nederland werkend? Of: als Nederlander in het buitenland? Deze tijd kan je als internationale professional wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Dan is Expatcoaching wellicht iets voor jou.

Teamcoaching

Als ervaren teamcoach geef ik inzichten en oefeningen die je als team vrij maken om met meer plezier en effectiever samen te werken.

In-company trainingen & workshops

De afgelopen 30 jaar heb ik vele in-company-trainingen en workshops voor diverse organisaties verzorgd met ‘overall’ een gemiddelde evaluatiescore van 8,5.

Masterclasses ‘(Persoonlijk) Inspirerend Leiderschap’

Graag lever ik een inspirerende bijdrage met masterclasses. Ik heb jarenlange professionele ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van diverse seminars voor organisaties uit verschillende branches.

Life coaching 1-op-1

In een aantal in een-op-een-coachings maak je zichtbare en voelbaar betere stappen die je leven lichter maken. Life coaching richt zich vooral op privé-gerelateerde vragen.

Retreat ‘Awareness at work’

Tijdens de retreat krijg je inzicht hoe drie krachten alles in je werk en leven bepalen, al je gedrag en al je keuzes; Ego, Ziel en Spirit.

Organisatiepsycholoog (in-house)

Het zijn mensen die een succesvol team of organisatie kunnen maken. Of breken. Om je organisatie te upgraden biedt een ‘vaste’ of ‘interne’ organisatiepsycholoog vaak (tijdelijk) uitkomst.

Opdrachtgevers