Mart Deepak

Dr. Deepak Chopra

Deepak Chopra heeft met zijn tientallen boeken, lezingen, seminars en retreats intussen miljoenen mensen bereikt over de hele wereld. Is daarmee één van de management-guru’s die de meeste weerklank vindt. Check:

deepakchopra.com
Eckhart Tolle

Eckhart Tolle: de kracht van het kleine zelf (ego) & grote zelf (spirit)

Hij is één van de meest populaire inspiratoren die haarfijn de werking van ‘de mind’ of je ego in kaart brengt. En hoe connectie met spirit gepraktiseerd kan worden die meer rust, helderheid en tevredenheid opleveren. Zijn boek ‘De Kracht van NU’ is een ware ‘gamechanger’ in de wereld geworden voor vele mensen:

https://www.eckharttolle.com
Hal Sidra Stone met Martin Thoolen

Drs. Hal & Sidra Stone: Psychology of Selves & Voice Dialogue

Drs. Hal & Sidra Stone zijn de grondleggers van deze theorie & methode die helder en praktisch inzicht geeft in de stimulerende- en belemmerende krachten van ons ego. En hoe bewustzijn van je ego tot nieuwe keuzes en acties leidt die je persoonlijke en professionele leven verrijken. Een inspirerende methode waar ik vaak nog gebruik van maak. Zie:

voicedialogueinternational.com
Michael Tophoff

Dr. Michaël Tophoff: Sensory Awareness/ Mindfulness

Charlotte Selver heeft als grondlegger van deze lichaamsgerichte benadering diepgaand inzicht gegeven in hoe informatie uit je lichaam je tot nieuwe inzichten en keuzes leidt die in lijn met je oorspronkelijke natuur zijn. Daarmee was zij een vroege voorloper van wat nu ‘mindfulness’ genoemd wordt. In diverse 10-daagse retreats in het buitenland met Dr. Michaël Tophoff heb ik mij kunnen laven aan deze benadering en de vele krachtige oefeningen:

tophoff.nl
Natives Martin Thoolen

Natives: inheemse wijsheid & connectie met spirit

In de afgelopen 20 jaar heb ik vele Natives ontmoet. Naast het geven van ‘Healing Talks’ aan sommige First Nations People in BC Canada, heb ik verschillende Chiefs mogen spreken. De ongekende wijsheid die we niet op de universiteit of wetenschap vinden, blijkt een levendig aanwezig bij deze mensen waarvan we kunnen leren. Over gelijkwaardigheid, respect voor alle wezens, dankbaarheid voor wat de aarde geeft, leiden in dienst van de gemeenschap. Laat je inspireren over iets wat je terugbrengt naar je eigen oorsprong en je werk en leven verrijkt:

ictinc.ca
Pema Chodron

Pema Chodron: Waardevolle lessen/Teachings uit het Boeddhisme

Pema Chodron is een Boeddhistische non die diverse boeken geschreven heeft die je grondhouding naar het leven en werk een enorme verdieping en verlichting kunnen geven. Messcherpe- en compassievolle confrontaties zullen je helpen met meer ruimte en rust door alle transitieprocessen heen te gaan, hoe klein of groot ook:

pemachodronfoundation.org
Peter Senge

Peter Senge

Met zijn boek de 5dediscipline over de lerende organisatie brak Peter Senge door. Hij weet tot op de dag van vandaag met al zijn boeken vele CEO’s, managers, professionals e.a. te inspireren om van hun organisatie een lerende organisatie te maken die tot meer succes leidt.

solonline.org
Peter Toonen

Peter Toonen: natuurlijke cycli

Eén van de meest gerenommeerde inspiratoren en schrijvers over de Maya-Astrologie is Peter Toonen. Op heldere wijze worden in zijn vele boeken paralellen in beeld gebracht die voor die tijd als verborgen bleven. De universele kracht om te werken en leven vanuit natuurlijke cycli is enorm en verrijkt je mogelijk meer dan je voorheen had kunnen denken:

peter-toonen.nl
Robert Fritz: Co-creating your life from your soul essence

Robert Fritz: Co-creating your life from your soul essence

Peter Senge (auteur van de 5De Discipline) zegt dat “Robert Fritz’…is ontegenzeggelijk één van de meest originele denkers van het moment op het gebeid van creatieve processen in werk, kunst, wetenschap en leven in het algemeen. Hij is de auteur van het boek ‘De weg van de minste weerstand’, waaruit ik inzichten en oefeningen verder heb ontwikkeld die ik in mijn diensten gebruik:

robertfritz.com

Opdrachtgevers