Life coaching 1-op-1

Iedereen van ons gaat door pieken en dalen. En soms is wat steun behulpzaam voor je.

Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen en het optimale uit je leven halen?

Wil je weer passie en zin in het leven terugvinden?

Zit je in een intensieve tijd en weet je even niet hoe verder?

Wil je meer praktische spiritualiteit in je leven brengen?

Of is je relatie een goed geoliede organisatie BV geworden waar het hart even zoek is?

Of is je relatie over, of heb je een dierbaar iemand of baan verloren en weet je even niet hoe verder?

Dan kan is Life coaching misschien iets voor jou nu. Als ervaren LifeCoach die honderden mensen eerder begeleid heeft bij hun levenskeuzes, kan ik misschien ook jou nu van dienst zijn. In een aantal in een-op-een-coachings maak je zichtbare en voelbaar betere stappen die je leven lichter maken. Life coaching richt zich vooral op privé-gerelateerde vragen.

Foto Life coaching 1-op-1

Individuele Coachings

Elke individuele Life coaching bestaat normaliter uit een sessie van 1,5 uur. Hierdoor kunnen we ook echt de diepte ingaan en je vragen bij de kern aanpakken. Het aantal sessies voor de meeste vragen is vaak 4 tot 6 (maximaal 8).

Echter als follow-up of eenmalige boost kun je ook één professionele coaching aanvragen.

De eerste drie Life coachings volgen elkaar snel op (elke week of om de week), zodat je echt vorderingen maakt van wat je aangereikt wordt. Na een mondelinge tussentijdse evaluatie kijken we of er daadwerkelijke een gewenste ontwikkeling is. Als we het traject voortzetten ga je steeds meer op eigen kracht verder en zijn de overige life coachings om de 2, 3 of 4 weken. Dan heb je altijd een backup in de tijd om naar uit te kijken.

Gratis Intake

Om vrijblijvend te kijken of ik je echt van dienst kan zijn, kun je een gratis intakegesprek van 1 uur aanvragen. Daarbij maken we kennis met elkaar om te kijken of er een klik is. Er is alle ruimte voor je om je verhaal te doen en de aanleiding voor jouw coaching toe te lichten. Ik help je om concrete doelstellingen af te spreken aan de hand waarvan we je ontwikkeling kunnen monitoren.

Daarnaast geef ik concreet aan hoe ik je met inzichten, oefeningen en opdrachten je daadwerkelijk verder kan brengen. Zo weet je waar je aan toe bent als je met mij een coachingstraject instapt.

Als er van beiden een goed gevoel is om met elkaar in zee te gaan, stel ik een offerte op waarin jouw doelstellingen verwoord staan.

Hoe werk ik als coach?

Tijdens het traject werken we op 3 niveaus nl: 1) gedrag en vaardigheden, 2) persoonlijkheid/ego en 3) zielservaringen. Waarom? Omdat alleen werken aan gedrag en vaardigheden zorgt dat je niet het fundament in je zelf aanpakt waardoor oud (werk)gedrag makkelijk kan terugkeren.

1. Gedrag & vaardigheden

Aan de hand van jouw praktijksituaties, feedback van anderen en mij als coach over jou brengen we je gedrag en keuzes in kaart. En het effect daarvan op jezelf en je leefomgeving. Met behulp van theoretische modellen, hand-outs die je daarover ontvangt krijg je meer inzicht in je gedrag en de alternatieven die meer opleveren. Daarnaast kan ik je coachen in het eigen maken van communicatieve- of die je leerdoelen ondersteunen. Verder kan ik je – door mijn ruime ervaring – helpen met praktische inzichten en oefeningen op gebied van coaching, conflict hanteren, onderhandelen en jezelf profileren.

2. Persoonlijkheid/ego

Je kunt het gras (‘gedrag’) wel weghalen, maar als je de wortel niet aanpakt komt het vanzelf weer terug. Daarom word je tijdens een coachtraject bij mij ook bewust van de vorming en invloed van je persoonlijkheid op je leerdoelen. Daarvoor gebruik ik de Psychology of Selves en Voice Dialogue als methode waarin ik internationaal door de grondleggers Hal & Sidra Stone ben opgeleid. Hierdoor kom je tot nieuwe keuzes van binnenuit die je ontwikkeling verder fundamenteel stimuleren en ondersteunen.
Soms word je gevraagd een korte en gerichte autobiografie te schrijven om je ego-patronen nog beter in kaart te krijgen. Welbewust kun je dan nieuwe keuzes maken die in lijn zijn met wie je bent.

3. Zielservaringen

Sommige ervaringen kunnen je diep tot in je ziel raken. Denk maar aan het verlies van je partner of andere dierbaren of andere ervaringen uit het verleden die je stemming en houding nu bepalen. Dan is het zaak om daar zorgvuldig naar te kijken en te zien hoe je vanaf nu hier anders mee om kunt gaan. Ik heb jarenlange ervaring in verliesverwerking en diverse coaches daarin opgeleid.

Soms wil je meer zielenrust en kan ik je met diverse oefeningen als visualisatie en mindfullness je ondersteunen.

Bovendien kun je passie en zingeving hervinden over wat je bezielt. Met een reeks aan inzichten en oefeningen kun je een persoonlijke visie bouwen voor jezelf waardoor je een kompas hebt om je leven opnieuw richting te geven. Je ervaart direct meer hernieuwde energie en vitaliteit.

Locatie Life coaching

Er zijn 3 manieren waar ik de intake en life coachings verzorg:

Coachhuis

In het Coachhuis in Den Haag (Raamweg 4 vlakbij station CS), Amsterdam, Alkmaar en Utrecht (afhankelijk wat vrij is). Uiteraard word je vooraf geïnformeerd waar dat is.

Op locatie

In Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht of Rotterdam kom ik ook naar jouw kantoor toe als je daar een geschikte coachruimte kan reserveren.

Online

Ook kun je online-coachings doen als je het te druk hebt of jij of ik in het buitenland zit. Bijvoorbeeld via skype, facetime of whatsapp.

Kosten Life coaching

Er zijn geen kosten verbonden aan een intakegesprek ongeacht of daar een coachingstraject uit voortkomt of niet. Life coaching in opdracht van organisaties van 1,5 uur is € 275,= en van 1 uur € 200,= excl. 21% BTW. De meeste trajecten die ik verzorg bestaan uit gemiddeld 6 life coachings van 1,5 uur.

Als je dat moet bekostigen uit eigen zaak als ZZP-er (en niet door organisatie) ontvang je een korting van 15%. Evenals wanneer je werkt voor een NGO.

Als je het geheel uit eigen portemonnee betaalt, is het tarief: € 175,= voor 1,5 uur, incl. 21% BTW, en voor 1 uur: € 125,= incl. 21% BTW. De meeste trajecten die ik verzorg bestaan uit 4 tot 6 (max.8) coachings van 1,5 uur, waardoor zo’n traject gemiddeld € 700,= tot 1.400,= (incluis 21% BTW) kost, als je het particulier betaald.

Vragen over Life coaching?

Je kunt me altijd bellen of mailen met vragen naar:
[email protected]
06-15620111
En je krijgt snel antwoord.

Opdrachtgevers