Life-Talks & retreats

Inspiratie opdoen?

Om je zelf te zijn?

Om meer innerlijke rust en ruimte in je hoofd te ervaren?

Om weloverwogen levenskeuzes te maken?

Om tevreden te zijn?

Om je leven met praktische spiritualiteit te verrijken?

Over hoe om te gaan met intense veranderingen in je leven?

Dan kun je me uitnodigen als spreker voor een inspirerende lezing/workshop, of als organisator van een meerdaagse retreat voor jezelf, je vrienden of andere geïnteresseerden. Met beiden heb ik jarenlange professionele ervaring in de ontwikkeling en uitvoering.

Foto Life-Talks & retreats

Life-talks

Bij life-talks word je aan de hand van herkenbare voorbeelden uit je werk in 1 of 2 uur geïnspireerd over hoe drie diepgewortelde krachten je leven bevorderen of belemmeren. Gevuld met inzichten en handvatten stap je de deur uit om nieuwe stappen te maken.

Tijdens een workshops van één of een halve dag ontvang je nieuwe inzichten en oefeningen met betrekking tot het thema waar behoefte aan is. Ik heb onder andere ervaringen in het verzorgen van seminars op het gebied van eigenheid en bezieling, levenskeuzes, verliesverwerking, relaties, spiritualiteit, authentieke verbinding, persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Je krijgt inzichten hoe drie verschillende krachten in mensen bepalend zijn hoe ze met deze thema’s omgaan in de praktijk (zie hieronder hoe). Daarnaast worden handvatten gegeven waar interactief mee gewerkt wordt, zodat je ervaart wat het positief voor je kan betekenen.

Meerdaagse Retreats

Wil je zelf echt de diepte ingaan en nieuwe krachten in jezelf aanboren die een duurzaam effect hebben, dan is een retreat wellicht iets voor je. In een veilige omgeving en tijdelijke afzondering sta je volledig stil bij jezelf. Drie krachten die je je hele werk of leven bepalen krijg je niet alleen helder te zien, je gaat ze ook daadwerkelijk sterk ervaren. Naast theoretische inzichten, krijg je diverse oefeningen waaronder visualisaties, gerichte mindfullness oefeningen, meditaties en natuurervaringen die een diepe, helende of positieve impact op je leven hebben. Je levensvragen en antwoorden komen in een nieuw daglicht te staan en geven je helderheid om nieuwe stappen te nemen. De impact is vaak zo sterk gebleken dat jaren na dato deelnemers nog steeds hier baat bij hebben.

Zo heb ik ervaring met ontwikkeling en uitvoering van driedaagse retreats zoals bijvoorbeeld een Transformatie weekend of Inspiratiedagen. Maar vooral 8 jaar lang met de Retreats Inner Nature in het buitenland waarbij ik vaak hoorde en zag dat na 5 of 7 dagen deelnemers er als herboren uitkwamen.

Op dit moment staat er geen retreat gepland. Echter, als je een aantal mensen om je heen vindt die zich zo willen laten inspireren, dan plannen we een retreat.

Wat kun je verwachten?

Of het nu een life-talk/workshop of retreat is, je krijgt inzicht hoe drie krachten alles in je werk en leven bepalen, al je gedrag en al je keuzes. De eerste kracht is je ego die je beter leert kennen door de ego-autobus gebaseerd op de Psychology of Selves & Voice Dialogue van Hal & Sidra Stone door wie ik opgeleid ben in de USA. Je krijgt uitleg hoe je ego gevormd is door de jaren heen en hoe je die nu gedoseerd kunt inzetten op een effectieve manier. De tweede kracht is je ziel. Je leert inzien wanneer die op de waakvlam staat en hoe je die kunt activeren om je leven zinvoller en bezielder te maken. De derde kracht is bewustzijn of spirit. Een kracht die onder andere alles van je zelf helder doorziet, je zelfbewust maakt en nieuwe keuzes geeft.

Je gaat zien hoe bepalend deze krachten zijn op je eigenheid en bezieling, al je levenskeuzes, verliesverwerking, relaties, spiritualiteit, authentieke verbinding, persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Naast inzichten krijg je handvatten om je eigen leven mee te verrijken. Mede gevoed door mijn boek over persoonlijk leiderschap.

Iets voor jou?

Wil je kijken of ik je kan inspireren met een event?
Ik ga graag een vrijblijvend gesprek met je aan.
Bel of email me: martin@martinthoolen.com; 06-15620111

En je krijgt snel antwoord.