Retreat ‘Awareness at work’

Inspiratie opdoen om:

  • je ware zelf te zijn?
  • meer innerlijke rust en ruimte in je hoofd te ervaren?
  • weloverwogen levenskeuzes te maken?
  • tevreden te zijn?
  • je leven met praktische spiritualiteit te verrijken?
  • wijs om te gaan met intense veranderingen in je leven?

Dan kun je me uitnodigen als organisator en begeleider van een meerdaagse retreat voor jezelf, je vrienden of andere geïnteresseerden. Met beiden heb ik jarenlange professionele ervaring in de ontwikkeling en uitvoering.

Foto Retreat ‘Awareness at work’

Wil je zelf echt de diepte ingaan en nieuwe krachten in jezelf aanboren die een duurzaam effect hebben, dan is een retreat wellicht iets voor je. In een veilige omgeving en tijdelijke afzondering sta je volledig stil bij jezelf. Drie krachten die je je hele werk of leven bepalen krijg je niet alleen helder te zien, je gaat ze ook daadwerkelijk sterk ervaren. Naast theoretische inzichten, krijg je diverse oefeningen waaronder visualisaties, gerichte mindfullness oefeningen, meditaties en natuurervaringen die een diepe, helende of positieve impact op je leven hebben. Je levensvragen en antwoorden komen in een nieuw daglicht te staan en geven je helderheid om nieuwe stappen te nemen. De impact is vaak zo sterk gebleken dat jaren na dato deelnemers nog steeds hier baat bij hebben.

Zo heb ik ervaring met ontwikkeling en uitvoering van driedaagse retreats zoals bijvoorbeeld een Transformatie weekend of Inspiratiedagen. Maar vooral 8 jaar lang met de Week Retreats Inner Nature in het buitenland waarbij ik vaak hoorde en zag dat na 5 of 7 dagen deelnemers er als herboren uitkwamen.

Op dit moment staat er nog geen retreat gepland. Echter, als je een aantal mensen om je heen vindt die zich zo willen laten inspireren, dan plannen we een retreat.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de retreat krijg je inzicht hoe drie krachten alles in je werk en leven bepalen, al je gedrag en al je keuzes. De eerste kracht is je ego die je beter leert kennen door de ego-autobus gebaseerd op de Psychology of Selves & Voice Dialogue van Hal & Sidra Stone door wie ik opgeleid ben in de USA. Je krijgt uitleg hoe je ego gevormd is door de jaren heen en hoe je die nu gedoseerd kunt inzetten op een effectieve manier. De tweede kracht is je ziel. Je leert inzien wanneer die op de waakvlam staat en hoe je die kunt activeren om je leven zinvoller en bezielder te maken. De derde kracht is bewustzijn of spirit. Een kracht die onder andere alles van je zelf helder doorziet, je zelfbewust maakt en nieuwe keuzes geeft.

Je gaat zien hoe bepalend deze krachten zijn op je eigenheid en bezieling, al je levenskeuzes, verliesverwerking, relaties, spiritualiteit, authentieke verbinding, persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Naast inzichten krijg je handvatten en ervaar je oefeningen om je eigen leven mee te verrijken. Mede gevoed door mijn boek over ‘persoonlijk inspirerend leiderschap’.

Er is genoeg tijd om in alle rust te ontspannen en al doende nieuwe inzichten te ervaren of ‘gewoon’ even helemaal niets te moeten.

Iets voor jou?

Wil je kijken of ik je kan inspireren met een retreat?
Ik ga graag een vrijblijvend gesprek met je aan.
Bel of email me: [email protected]; 06 – 1562 0111

En je krijgt snel antwoord.

Opdrachtgevers