In-company trainingen & workshops

Wil je kosten besparen als organisatie door mensen niet naar een open training te sturen en toch effectiever te laten werken, dan biedt een in-company training, workshop, organisatie-ontwikkeltraject of leiderschapsontwikkeling voor jouw organisatie wellicht uitkomst.

Of dat nu gaat om een 3-daagse- of 2-daagse training (2×1 dag of 1×2 dagen), of een workshop van 2 tot 8 uur. Of een leiderschaps-ontwikkeling- of organisatie-ontwikkelingstraject over 1 of meerdere jaren gaat. Alles is mogelijk gezien mijn uitgebreide ervaring.

Foto In-company trainingen & workshops

Voor wie?

Voor Leiders, Directeuren, bestuurders, HR-managers/professionals, P&O-medewerkers en andere managers die het volgende voor hun mensen in hun organisatie willen, dat ze namelijk:

 • Vitaler en duurzaam inzetbaar zijn.
 • Pro-actiever en effectiever werken door persoonlijk leiderschap te versterken.
 • Effectiever elkaar coachen en coachend leidinggeven.
 • Beter omgaan met (anticiperend) baanverlies.
 • Effectiever omgaan met tegenstellingen en conflicten.
 • Zichzelf beter managen met ‘tools’ voor time-en stressmanagement en meer.
 • Versterken van Service Excellence in gehele organisatie

30 jaar In-company ervaringen

De afgelopen 30 jaar heb ik vele in-company-trainingen en workshops voor diverse organisaties verzorgd met ‘overall’ een gemiddelde evaluatiescore van 8,5. Zoals o.a. 7 jaar voor DSM en Sabic met de training Zelfmanagement voor de Middle Management Course (MMC). Zowel in het Nederlands, als in het Engels voor professionals/managers uit het buitenland van Amerika t/m China (gemiddelde evaluatiescore 9).

Of, de in-company training Personal Empowerment of Workshop Persoonlijk Leiderschap voor de Rabobank en het Ministerie van SZW.

Of, de ontwikkeling en uitvoering van de Transitie-Training Nieuw Perspectief voor de Rijksoverheid over effectief omgaan met (anticiperend) baanverlies en de opleiding van interne loopbaancoaches hiervoor.

Of, de workshop Werkdruk en Zelfmanagement voor het Ressortsparket van het Openbaar Ministerie/ vestiging Den Haag voor 30 Advocaten-Generaal en Secretarissen. Referenties hiervan zijn uiteraard opvraagbaar.

Of, mijn bijdragen aan het optimaliseren van Service Excellence door gehele organisatie, zoals bij de Schuurman Groep, groothandel in o.a. Elektrotechniek en Consumenten elektronica. Mijn bijdragen waren vooral kwalitatieve inspanningen om het draagvlak te vergroten en waardevolle input te genereren voor een vervolg:

 • Diverse Directie-meetings om onderlinge en transparante samenwerking en leiderschap te optimaliseren
 • Advies voor interactieve Nieuwjaarsreceptie
 • Procesbegeleiding en programmering Kick-off met Management Team
 • Opstellen SE-vragenlijst en ruim twintig interviews met alle MT-leden en diverse medewerkers
 • Maken van een rapportage en uitwisseling naar Directieteam
 • Stimuleren van het opstellen van een Strategische Kalender en acties monitoren voor Service Excellence
 • Diverse workshops voor kerngroep onder directie
 • Afstemming met medewerkers

Werkwijze

Afhankelijk van de vraag kunnen die thema’s in een maatwerk-programma ontwikkeld en uitgevoerd worden waar jullie organisatie nu behoefte aan heeft. Daarvoor kom ik graag naar jullie toe voor een oriënterend gesprek. N.a.v. dat en eventueel aanvullende gesprekken maak ik een maatwerk-offerte op. Hierin zal je de overeengekomen doelen, werkwijze en programma aantreffen, zodat je weet wat je krijgt. Vaak starten we met een pilot-training om te kijken of deze echt goed aan slaat. Voor de kwaliteitsbewaking is er aan het eind van elke training een schriftelijke evaluatie waarop een evaluatieverslag volgt wat naar jou als opdrachtgever wordt gestuurd ter controle.

Kosten

Het dagdeeltarief voor voorbereiding per trainer van 4 uur is €. 550,-. Het dagdeeltarief voor uitvoering per trainer van 4 uur is €. 950,-. Voor NGO’s geldt een korting van 15%. Na gelang de wensen en budget van jou als opdrachtgever kijken we naar een passende oplossing die in een offerte aangeboden wordt voor de maatwerk-training of workshop.

Trainer(s)

Ik heb 19 jaar bij ‘Circumference’ en 10 jaar als Freelancer van ‘Publiek Domein’ en 8 jaar bij ‘Boertien & Partners’ diverse in-companytrainingen en workshops voor uiteenlopende organisaties verzorgd. Bovenaan zie je een aantal ervaringen van klanten met mij.

Bij groepen groter dan 6 deelnemers huur ik vaak een ervaren externe co-trainer uit mijn netwerk in. Ook is samenwerking met co-trainers uit de organisatie mogelijk.

Uiteraard wordt de keuze voor een methodiek afgestemd op de vraag en wensen van de opdrachtgever. Tussen de in-companytrainingen, vragen we alle deelnemers een aantal opdrachten uit te voeren, om de transfer naar de dagelijkse praktijk te vergroten.

Vragen?

Je kunt me altijd bellen of mailen met vragen naar:
[email protected]
06 – 156 20111

En je krijgt snel antwoord.

Opdrachtgevers