Loopbaancoaching

Herken je jezelf hierin?

 • Je ziet geen uitdaging meer en je doet jouw werk op routine.
 • Je weet gewoon niet welke kant je precies met jouw loopbaan op wilt.
 • Je hebt je baan verloren of dreigt die te verliezen.
 • Je bent je manager zat en die blijft zitten.
 • Je bent in conflict geraakt bent met je leidinggevende of RvC.
 • Je wilt gewoon iets anders, iets waar je wel goed uit de verf komt.
 • Je zit in een toxische werkomgeving.
 • Je zou wel eens iets heel anders willen.

Het zijn zaken waar (bijna) iedereen in zijn loopbaan wel eens tegenaan loopt. Je krijgt allerlei ideeën of soms tegenstrijdige adviezen van de mensen om je heen. Of, je solliciteert wel, maar dit is eigenlijk niets meer dan schieten met hagel. Dus, waarheen en hoe dan?

Boek vandaag nog een vrijblijvende kennismaking!
Foto Loopbaancoaching

Martin Thoolen: Awareness at work

Met mijn ruim dertig jaar ervaring (her)ken ik de kansen én de valkuilen bij loopbaanverandering in de praktijk. 

Daarnaast beheers ik door mijn jarenlange trainers-ervaring bewezen theoretische modellen en oefeningen. Met als resultaat dat je vooral weer fluitend naar je werk gaat en dat jij een functie hebt waarin jij je goed voelt en waarbinnen jouw kwaliteiten optimaal naar voren komen.

Ik help je duidelijk krijgen wat jij in je loopbaan nou eigenlijk écht wilt en dat je ziet wat er nú van je gevraagd wordt om vooruit te gaan.

 • Positieve energie genereren voor nieuwe ideeën.
 • Meer zicht ontwikkelen op: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat durf ik?
 • Een individuele professionele visie ontwikkelen op je toekomstige loopbaan.
 • Ontwikkelen van diverse loopbaan-scenario’s.
 • Een strategische kalender ontwikkelen en/of acties ondernemen.
 • Strategische keuzes maken om de kans te vergroten in het realiseren van je nieuwe functie.
 • Praktische ondersteuning bij brief, CV en sollicitaties, indien van toepassing.
 • Zicht vergroten op eigen kansen en valkuilen bij het zoeken en vinden van ander werk.
 • (Toekomstig) baanverlies een plek geven, indien van toepassing.

Naast deze mogelijkheden die ik je kan bieden, vergroot je de kans op een nieuwe, fijne baan, als je zelf in de benen gaat. Ik stimuleer je om met de opgedane inzichten aan de slag te gaan en ook aan de slag te blijven met oefeningen en praktijkopdrachten. Je wordt gewezen op de mogelijkheden en de onmogelijkheden en je leert in te zien hoe je opnieuw co-architect wordt van jouw eigen loopbaan.

Boek vandaag nog een vrijblijvende kennismaking

Om vrijblijvend te kijken of ik je echt van dienst kan zijn, kun je een gratis intakegesprek van 1 uur aanvragen. Daarbij maken we kennis met elkaar om te kijken of er een klik is. Er is alle ruimte voor je om je verhaal te doen en de aanleiding voor jouw loopbaancoaching toe te lichten. 

Ik help je om concrete doelstellingen af te spreken aan de hand waarvan we je ontwikkeling kunnen monitoren. Daarnaast geef ik concreet aan hoe ik je met inzichten, oefeningen en opdrachten je daadwerkelijk verder kan brengen. Zo weet je waar je aan toe bent als je met mij een coachingstraject instapt.

Als er van beiden een goed gevoel is om met elkaar in zee te gaan, stel ik een offerte op waarin jouw doelstellingen verwoord staan. Indien gewenst wordt ook de input van jouw leidinggevende, HRM-medewerker of werkgever meegenomen in de doelstellingen voor het traject.
Inline CTA

Van een standaard traject is geen sprake

Van een standaard traject is bij mij geen sprake, zoals ook geen gebruik gemaakt wordt van alleen modellen. Er wordt maatwerk geleverd, afgestemd op jouw realiteit. Dit omdat iedereen uniek en dus ook anders is. Kies je voor loopbaancoaching bij mij, dan is de kans dat jij een leuke en passende baan vindt gewoon een stuk groter.

Procedure

Een loopbaancoachingstraject bestaat normaliter uit 3 tot 6 sessies van 1,5 uur. Hierdoor kunnen we ook echt de diepte ingaan en je vragen bij de kern aanpakken.

De eerste drie coachings volgen elkaar snel op (elke week of om de week), zodat je echt merkbare satppen in je loopbaanontwikkeling maakt van wat je aangereikt wordt. Na een mondelinge tussentijdse evaluatie kijken we of er daadwerkelijke een gewenste ontwikkeling is. Als we het traject voortzetten ga je steeds meer op eigen kracht verder en zijn de overige coachings om de 2, 3 of 4 weken. Dan heb je altijd een backup in de tijd om naar uit te kijken.

Locatie

Er zijn 3 manieren waar ik de intake en coachings verzorg:

Coachhuis

In het Coachhuis in Den Haag (Raamweg 4 vlakbij station CS), Alkmaar, Amsterdam en Utrecht (afhankelijk wat vrij is). Uiteraard word je vooraf geïnformeerd waar dat is.

Op locatie

In Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem of Utrecht kom ik ook naar jouw kantoor toe als je daar een geschikte coachruimte kan reserveren.

Online

Ook kun je online-coachings doen als je het te druk hebt of jij of ik in het buitenland zit. Bijvoorbeeld via skype, facetime of whatsapp.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan een intakegesprek ongeacht of daar een coachingstraject uit voortkomt of niet. Het tarief voor een Professionele Coaching in opdracht van organisaties van 1,5 uur is € 275,= en van 1 uur € 200,= excl. 21% BTW. De meeste trajecten die ik verzorg bestaan uit gemiddeld 6 coachings van 1,5 uur. Als je dat moet bekostigen uit eigen zaak als ZZP-er (en niet door organisatie) ontvang je een korting van 15%. Voor NGO's geldt eveneens een korting van 15%. Als je het geheel uit eigen portemonnee betaalt, is het tarief € 175,= voor 1,5 uur (incl. 21% BTW) en voor 1 uur  € 125,= (incl. 21% BTW). Voor extra overleg met jouw leidinggevende, HRM-medewerker, bedrijfsarts of werkgever wordt de tijd in rekening gebracht overeenkomstig bovenstaande tarieven.

Vragen?

Je kunt me altijd bellen of mailen met vragen naar:
[email protected]
+31-(0)6-15620111
En je krijgt snel antwoord.

Opdrachtgevers