NIEUWE MASTERCOURSE Persoonlijk Inspirerend Leiderschap Start 10 oktober 2024

Door Martin Thoolen,
geplaatst op 24 november 2023.
Lezen in 1 minuut.

Ben jij professional, manager, CEO/CFO of bestuurder met veel werkervaring? En wil je je persoonlijk leiderschap fundamenteel versterken? En de wereld in je team/organisatie en om je heen ook een beetje beter maken?

Kortom, gun jij jezelf, je team/organisatie het optimale wat in je leeft en te bieden hebt?

Dan is de NIEUWE MASTERCOURSE Persoonlijk Inspirerend Leiderschap wellicht iets voor jou, je collega of vriend(in). Start do. 10 oktober 2024.

Neem eens een kijkje in de bijgaande weblink en de bijbehorende brochure en je bent van harte welkom voor een vrijblijvende en kosteloos intakegesprek om te kijken of het je past. Je kunt me altijd bellen, appen of e-mailen naar: 06 – 1562 0111 of [email protected]. Meer info op: https://martinthoolen.com/service/master-module-persoonlijk-inspirerend-leiderschap/

Ik kijk er naar uit om deze unieke Mastercourse samen met Jhr. Bert-Jan van der Mieden te verzorgen, waarmee je gegarandeerd bent van topkwaliteit (zie ook: https://www.pyramide.nl/#over-pyramide).

Hartelijke groet en misschien tot ziens! Martin Thoolen

Martin Thoolen

Met meer dan 30 jaar professionele ervaring als bewustzijns-begeleider, klinisch- en organisatiepsycholoog heb ik duizenden voorgangers mogen begeleiden in Persoonlijk of Collectief Leiderschap. Zowel in teams als individueel. In coachings, trainingen, leergangen, retreats en seminars, leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeltrajecten.
Lees meer...

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opdrachtgevers

chevron-down-circle