Masterclasses voor Coachfinder en Young Professionals EVG 2 en 15 juni

Door Martin Thoolen,
geplaatst op 30 mei 2023.
Lezen in 1 minuut.

15 JUNI: MASTERCLASS COACHFINDER: Hoe je ego, ziel en spirit de kwaliteit van je coachings verbeteren.

Binnenkort mag ik deze masterclass voor professionele coaches verzorgen. Iets ook voor jou?

In vogelvlucht komen de nieuwste inzichten over mijn laatste boek ‘Persoonlijk Inspirerend Leiderschap’ aan bod die je als coach spiegelt aan je eigen praktijk en direct kunt toepassen.

Deze online masterclass helpt je het optimale uit jezelf te halen als coach. Én daarmee ook uit je coachee. Speciaal gericht op de meer ervaren coach laat Martin Thoolen je tijdens deze online training ondervinden dat je met te weinig of te veel ego minder effectief bent als coach dan met een ‘gemanaged’ ego.

Meld je hier aan: https://coachfinder.typeform.com/martinthoolen

2 JUNI: MASTERCLASS EVG YOUNG IT-PROFESSIONALS: Hoe je ego, ziel en bewustzijn je potentieel vergroten (‘Je persoonlijke- en professionele potentie’)

In deze face-to-face masterclass krijgen young IT-professionals zicht op wat je persoonlijke- en professionele potentie belemmert en stimuleert.

#coaching #coachfinder #professionelecoaching #persoonlijkleiderschap #persoonlijkinspirerendleiderschap #leiderschap

Martin Thoolen

Met meer dan 30 jaar professionele ervaring als bewustzijns-begeleider, klinisch- en organisatiepsycholoog heb ik duizenden voorgangers mogen begeleiden in Persoonlijk of Collectief Leiderschap. Zowel in teams als individueel. In coachings, trainingen, leergangen, retreats en seminars, leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeltrajecten.
Lees meer...

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opdrachtgevers

chevron-down-circle