Boek quote

Door Martin Thoolen,
geplaatst op 9 maart 2023.
Lezen in 1 minuut.

Voor je het weet ben je een veilige afgeleide geworden van de sociaal wenselijke maatschappij die je leidt, in plaats van dat je jezelf persoonlijk leidt”.

Weten hoe je eigen kompas het werk en leven effectiever, zinvoller en leuker maakt?

Bekijk dan hier het boek ‘Persoonlijk Inspirerend Leiderschap’. Voor effectiever werken, zinvol leven én een beter wereld. Bekijk of bestel hier een exemplaar:  https://www.boekenbestellen.nl/boek/persoonlijk-inspirerend-leiderschap/9789090362908.

Onder de boekcover kun je bij Fragment kijken in het promo-exemplaar of dit boek je wat lijkt. Je kunt het boek hier ook kopen en je hebt het dan snel in huis.

Zelf aan den lijve ervaren hoe je de regie over je werk en leven vergroot?

Check hier de nieuwe Mastercourse Persoonlijk Inspirerend Leiderschap die op do. 28 September 2023 van start gaat:

Mastercourse: ‘Persoonlijk Inspirerend Leiderschap’: https://martinthoolen.com/service/master-module-persoonlijk-inspirerend-leiderschap/

©2023: Martin Thoolen #persoonlijkinspirerendleiderschap #persoonlijkleiderschap #inspirerendleiderschap #mastercoursepersoonlijkinspirerendleiderschap #coaching #training #egomanagement #ego

Martin Thoolen

Met meer dan 30 jaar professionele ervaring als bewustzijns-begeleider, klinisch- en organisatiepsycholoog heb ik duizenden voorgangers mogen begeleiden in Persoonlijk of Collectief Leiderschap. Zowel in teams als individueel. In coachings, trainingen, leergangen, retreats en seminars, leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeltrajecten.
Lees meer...

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opdrachtgevers

chevron-down-circle