Beste Awareness Coach/ Psycholoog 2023

Door Martin Thoolen,
geplaatst op 20 februari 2023.
Lezen in 1 minuut.

Ik ben aangenaam verrast en vereerd om deze prijs te mogen ontvangen:

De internationale organisatie GHP Mental Health Awards, heeft mij als ‘Beste Awareness Coach & Klinisch Psycholoog van 2023 van Nederland’ uitgeroepen.

Hieronder zie je de bevestiging en toelichting van hun keuze.

Bevestiging en toelichting voor keuze winnaar door GHP Mental Health Awards:

“Ik wil je bedanken voor je deelname aan de derde GHP Mental Health Awards, waarin we de onbezongen helden van de wereldwijde sector voor geestelijke gezondheid en welzijn in de kijker zetten.

Onze definitieve beslissingen zijn nu genomen. Naar aanleiding van uw recente nominatie, ben ik verheugd u te kunnen meedelen dat MARTIN THOOLEN dit jaar succesvol is geweest en heeft ontvangen:


Best Awareness Coach & Clinical Psychologist 2023 (Netherlands): Martin Thoolen


Dit is fantastisch nieuws om het jaar mee te beginnen en een welverdiende prestatie waarvoor ik graag mijn hartelijke gelukswensen wil doorgeven!

Om de resultaten te bepalen, houden het jurypanel en het onderzoeksteam van Global Health & Pharma rekening met de inzet, expertise en innovatie getoond door genomineerden door middel van nominatie-informatie, steminformatie, elk ondersteunend bewijs dat u hebt geleverd, samen met de resultaten van een uitgebreide periode van feitencontrole en onderzoek”.

GHP Mental Health Awards

Kijkje nemen wat ik je nu kan brengen?

Check-out: www.martinthoolen.com

©2023: Martin Thoolen

#awardscoaching #coachingaward # GHPMentalHealthAwards #award2023 #psychologyaward #inspiratie #inspirerendleidinggeven #persoonlijkinspirerendleiderschap #persoonlijkleiderschap #inspirerendleiderschap #mastercoursepersoonlijkinspirerendleiderschap #coaching #training #egomanagement #ego

Martin Thoolen

Met meer dan 30 jaar professionele ervaring als bewustzijns-begeleider, klinisch- en organisatiepsycholoog heb ik duizenden voorgangers mogen begeleiden in Persoonlijk of Collectief Leiderschap. Zowel in teams als individueel. In coachings, trainingen, leergangen, retreats en seminars, leiderschapsontwikkeling en organisatie-ontwikkeltrajecten.
Lees meer...

Lees ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opdrachtgevers

chevron-down-circle