Masterclasses 'Kracht van Binnenuit'

Talenten meer tot bloei te laten komen?

De regie over je eigen werk in handen te houden en vitaal blijven?

Een nieuwe, passende stap in je loopbaan maken?

Je werk/leven-balans herstellen?

Als manager de krachten en talenten in je team optimaal mobiliseren?

Nodig me uit voor een seminar of interactieve lezing voor jezelf, je team of organisatie. In korte tijd je ontvang je inspiratie met nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen in je eigen werk.

Graag lever ik een inspirerende bijdrage met seminars of talks. Ik heb jarenlange professionele ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van diverse seminars voor organisaties uit verschillende branches. Onder andere voor DSM, Rabobank, ECN, NVMW, PION en Ministerie voor Sociale Zaken.

Foto Masterclasses 'Kracht van Binnenuit'

Wat kun je verwachten?

Tijdens een seminar van één of een halve dag ontvang je nieuwe inzichten en oefeningen met betrekking tot het thema waar behoefte aan is. Ik heb onder andere ervaringen in het verzorgen van seminars op het gebied van:

  • Vitaliteit
  • Performance
  • Work/life-balance
  • Leiderschap
  • Persoonlijk leiderschap/zelfmanagement
  • Talentontwikkeling
  • Transformatie
  • Business Spiritualiteit

Je krijgt inzichten hoe drie verschillende krachten in mensen bepalend zijn hoe ze met deze thema’s omgaan in de praktijk. Daarnaast worden handvatten gegeven waar interactief mee gewerkt wordt, zodat je ervaart wat het positief voor je kan betekenen.

Bij talks word je aan de hand van herkenbare voorbeelden uit je werk in 1 of 2 uur geïnspireerd over hoe drie diepgewortelde krachten je werk bevorderen of belemmeren. Gevuld met inzichten en handvatten stap je de deur uit om nieuwe stappen te maken.

Kracht van binnenuit

Zo krijg je inzicht in hoe drie krachten alles in je werk en leven bepalen en al je gedrag en al je keuzes sturen. De eerste kracht is je ego die je beter leert kennen door de ego-autobus gebaseerd op de Psychology of Selves & Voice Dialogue van Hal & Sidra Stone door wie ik opgeleid ben in de USA. Je krijgt uitleg hoe je ego gevormd is door de jaren heen en hoe je die nu gedoseerd kunt inzetten op een effectieve manier. De tweede kracht is je ziel. Je leert inzien wanneer die op de waakvlam staat en hoe je die kunt activeren om je leven en werk zinvoller en bezielder te maken. De derde kracht is bewustzijn (spirit). Een kracht die onder andere alles van je zelf helder doorziet, je zelfbewust maakt en nieuwe keuzes geeft.

Je gaat zien hoe bepalend deze krachten zijn op je vitaliteit, work/lifebalance, leiderschap, persoonlijk leiderschap/zelfmanagement, talentontwikkeling en transformatie. Naast inzichten krijg je handvatten om je eigen werk en leven mee te verrijken.

Iets voor jou, je team of organisatie?

Wil je kijken of ik je kan inspireren met een seminar of interactieve lezing?
Ik ga graag een vrijblijvend gesprek met je aan.
Bel of email me: [email protected]; 06-15620111

En je krijgt snel antwoord.